Vad kostar det att sälja bolag med företagsmäklare

Vad kostar det att sälja bolag med företagsmäklare?

Frågan är

Vad kostar det att sälja bolag med företagsmäklare bizbroker?

Bizbroker är en företagsmäklare processen att sälja ditt bolag enkelt. Som företagsmäklare hjälper vi er att värdera, sälja eller köpa företag samt rådgivning. Om du väljer oss som företagsmäklare så får du:

  • En nyckeltalsanalys
  • En marknadsanalys
  • En branschanalys
  • En konkurrentjämförelse
  • En avkastningsvärdering eller en substansvärdering
  • En rapport

Sälja bolag

Sälja bolag

Att sälja bolag med Bizbroker är enkelt. Nämligen sköter vi hela processen och vi har både engagemanget och kunskapen. Dessutom hjälper vi er som säljare med den mentala biten, vilket vi av erfarenhet vet kan vara jobbig.

När du ska sälja ditt företag ska är det viktigt att utgå ifrån, och kunna presentera, rätt siffror och information om företaget.

Vi publicerar en attraktiv annons som når rätt kundkrets och ser till att potentiella kunder får all den information de efterfrågar. När parterna är överens om köpeskillingen inleds Due Diligence och därefter görs aktieöverlåtelseavtalet.

Kontakta oss här så berättar vi mer.

Kontakt

En viktig parameter i en företagsvärdering är företagets finansiella situation och dess framtida vinster. Även bolagets historia är vägledande i bedömningen av framtida kassaflöden och vinster. sedan adderar vi omvärldsfaktorer och synergieffekter.

Med erfarenhet från hundratals företagsförsäljningar har vi en god uppfattning om vad marknaden betalar för ett företag.

Bizbroker gör det lätt för dig att köpa ett företag. För, vi har viktig branschinformation. Och, vi hjälper till med allt från att leta efter potentiella företag till att ta fram all nödvändig information.

För oss är det viktigt att ha koll på att potentiella säljare ligger inom köparens budget. När vi har fastställt vilka företag som är av intresse kontaktar vi företagen och påbörjar förhandling.

Företagsmäklare

Företagsmäklare

Hitta företagsmäklare i din kommun

App Development

Order this service

Mobile app development is the act or process by which a mobile app is developed for mobile devices, such as personal digital assistants, enterprise digital assistants or mobile phones.

$5,000.00 – $10,000.00

Vad kostar det att sälja bolag med företagsmäklare

ANDERS BRODIN – erfaren företagsmäklare

Företagsmäklare med erfarenhet av sälj- och köpuppdrag hos Svensk Företagsförmedling och 25 år av ledande befattningar från internationellt näringsliv som chef på bland andra Carlsberg, Wasabröd och Barilla. Verksamhet i Stockholms och Västra Götalands län med företagsöverlåtelser främst i Borås, Stockholm och Göteborg. Utbildad i företagsförvärv och värderingar hos FEI och PHI.

Software As A service

Order this service

Software as a service is a software licensing and delivery model in which software is licensed on a subscription basis and is centrally hosted.

$40,000.00 – $120,000.00